Накратко за MIFA

Македонската асоцијација на мегународни Шпедитери и Логистички оператори (МИФА) е регистрирана во 1993 година во рамките на Стопанска Комора на Македонија. Асоцијацијата ги обединува Шпедитерите и Логистистичките оператори кои овозможуваат Копнен, Авионски, Поморски и комбиниран транспорт како и Царинење и Логистички услуги. Наша мисија е да ги подржуваме членките на МИФА во нивните напори да овозможат највисоко ниво на квалитет и професионална услуга на нивните клиенти.

Главни цели се: Да ги промовира и штити интересите и благосостојбата на сите ангажирани во Шпедитерската и Логистгичка индустрија; Владини институции; Да одржува и овозможува соодветни Тренинг и Едукативни програми; Да постигне стандардизација во Шпедитерската индустрија и да промовира соодветно ниво на професионално однесување на членките, вклучувајѓи етичка и финансиска сигурност.

Последни активности
Членарина за MIFA - 2019 година
Членарина за MIFA - 2019 година
Sed finibus ut turpis at fringilla. Sed gravida porta vehicula. Donec et commodo enim, ut auctor mi.
Sed finibus ut turpis at fringilla. Sed gravida porta vehicula. Donec et commodo enim, ut auctor mi. Nullam…
Pellentesque massa orci, convallis
Pellentesque massa orci, convallis aliquet dapibus eu, sodales nec enim. Phasellus vitae ipsum ac tellus…